Moderne schilderijen kopen

moderne schilderijen zijn unieke met de handgemaakte schilderijen van bekende schilderijen, foto’s en kunstenaars. Het zijn echt hoogwaardige schilderijen bestaande uit olie- en acrylverf componenten. Door het gebruik van unieke reliëf structuren en metaalachtige kleuren heeft elk modern schilderij een luxe en 3d-achtige uitstraling. Alle olieverf schilderijen van Artello zijn vakkundig met de hand geschilderd. U kunt kiezen uit prachtige meerluiken maar ook uit één delige schilderijen. Er zijn o.a. abstracte, goedkope en kunst moderne schilderijen. Perfect voor elke woonkamer. Alle moderne schilderijen van Artello zijn niet op de zijkanten van het canvas doorgeschilderd.

Modern schilderij in de woonkamer

Een modern schilderij in uw slaap-, eet-, of woonkamer zorgt voor sfeer in de omgeving. Schilderijen.nl is de specialist op gebied van alle type schilderijen in het door u gewenste formaat. Onze kunstwerkers hebben jarenlange ervaring op het creatieve en praktische vakgebied.

Wenst u een stijlvol, modern schilderij, of wilt u uw muur liever opfrissen met een exclusieve schildering van bekende meesters zoals Van Gogh of Rembrandt? Heeft u een vraag over de levering, betaalmethodes of heeft u twijfels bij één van de kunstwerken die wij aanbieden? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen. Ons contactformulier is de effectiefste manier om ons te raadplegen.

Artello modern schilderij

De schilderijen worden met kwaliteitsverf geschilderd en hoogwaardig afgewerkt. Doordat er geen verfmachine bij aan te pas komt zult u de ambacht en passie zien waarmee dit kunstwerk tot stand is gekomen. Handarbeid geeft een schilderij een eigen karakter vanwege de imperfecties en keuzes die de kunstschilder heeft gemaakt. De zijkanten van het schilderij zijn ook geschilderd, hierbij gaat het normaliter om één kleur die meestal afkomstig is van een hoofdkleur in het schilderij. De kunstschilder beslist welke kleur het beste op de zijkanten past. Door één kleur te kiezen blijft het originele design van het schilderij in tact en sluit het schilderij hierdoor rustig aan op de muur.Het schilderij is gespannen op een houten kwaliteitsframe en wordt geleverd met de nodige ophangaccessoires om het schilderij aan de muur te hangen.

Modern schilderij

Meer informatie over moderne schilderijen kunt u hier vinden. Een lijst van musea waar u moderne schilderijen kunt bewonderen.