Laptophoezen en tassen

De sleevy laptophoezen is een betaalbare laptophoes die beter past bij laptops en meer bescherming biedt dan de meeste andere vergelijkbare geprijsde opties. In tegenstelling tot koffers van merken als Mosiso en ProCase, die het gevoel hebben dat ze uw computer laten zwemmen met veel te veel ruimte om te bewegen, sluit de Sleevy goed af rond verschillende 13-inch laptops, waardoor ze stevig op hun plaats blijven zitten. De Sleevy is omvangrijker dan de duurdere mouwen en legt de nadruk op bescherming over de grootte.

laptoptassen 15.6 inch

Voor iets waar je €20 aan gaat besteden, is de Sleevy laptophoes verrassend aantrekkelijk. Hoewel hij niet zo strak of verfijnd is als sommige van onze andere modellen, is het silhouet relatief eenvoudig en bevat hij een klein zakje voor het dragen van een paar extra’s. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, heeft het model dat we hebben beoordeeld een aantrekkelijke heidegrijze buitenkant met een stijve gemarmerde textuur die genoeg grip geeft dat je de Tomtoc waarschijnlijk niet zult laten vallen, maar het voelt niet ruw of ongemakkelijk als je de hele middag met de Tomtoc in je handen rondloopt.

Deze stijve stof is iets meer waterbestendig dan die op sommige van onze andere picks. Als we het besproeien met een paar stralen uit een sproeifles, dan parelt het water op het oppervlak en rolt het er meteen af. Dit zou voldoende bescherming moeten bieden als je tijdens een lichte regenbui van je auto naar een coffeeshop moet rennen.