Laptophoes of laptoptas kopen

Soms is het moeilijk te bepalen of u een laptophoes nodig heeft of juist een laptoptas. Dit is afhankelijk van de spullen die u wenst mee te nemen. Bij Sleevy zijn we al sinds jaar en dag vertrouwd met het leveren van laptophoezen en laptoptassen. Gedurende deze tijd hebben we een hoop geleerd over waar de klant wel en niet naar op zoek is. Aan de hand daarvan zijn wij dag in dag uit bezig om de levering van laptophoezen te optimaliseren. De tevredenheid van de klant heeft uiteindelijk onze allerhoogste prioriteit. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn er daarom een aantal punten die Sleevy uniek maken. 

laptophoes 13,3 inch
laptoptas 17 inch

Een laptoptas kopen bij Sleevy

De 14 inch laptoptas  en 15,6 inch laptoptas zijn momenteel onze meest populaire tassen om een laptop in te vervoeren. Dit heeft er dus vooral mee te maken dat de laptops van deze grootte of een iets kleinere grootte perfect geschikt zijn om in deze laptoptas te vervoeren. Het is belangrijk dat de maat namelijk klopt. Zeker bij het meenemen van een laptop voor onderweg is het hoogst irritant wanneer de laptoptas een verkeerde maat heeft. 

Heb je alle eerdergenoemde informatie gelezen en besloten dat je een laptoptas van of een andere afmeting wilt kopen? Neem dan gerust een kijkje tussen de bovenstaande opties. In ons uitgebreide assortiment is de kans aanzienlijk dat je iets vindt wat aan jouw persoonlijke voorkeuren voldoet. Voor je het weet heb je je laptoptas binnen en ben je ermee onderweg.