17 inch laptoptas kopen

Heeft u eindelijk die prachtige laptop/macbook heeft dan wilt u deze natuurlijk ook beschermen in een stevige 17 inch laptoptas met een trendy design. De 17,3 inch laptoptassen van het merk Sleevy geven de juiste bescherming aan uw waardevolle laptop en zijn ook nog eens ontzettend populair vanwege de prachtige designs. Bij Sleevy heeft u keuze uit vele designs, deze laptoptassen zijn geschikt voor de meeste 17,3 inch laptops.

De 17,3 inch laptoptassen bevatten de meest uiteenlopende designs, zodat er voor iedereen wel een gewenst design op voorraad is om uit te kiezen. Zit uw design er niet bij, wij ontvangen altijd graag suggesties om het Sleevy assortiment op het gebied van designs uit te breiden. Natuurlijk kunnen de niet-voorradige designs ook nabesteld worden.

Afmetingen 17 inch laptoptas

Wij raden aan om uw laptop altijd even op te meten aangezien elke laptop een eigen afmeting heeft. Laptopfabrikanten bepalen voor elk laptopmodel de afmetingen door middel van het gekozen omhulsel/kast dat om het 17,3″ scherm zit. Hierdoor kan het incidenteel voorkomen dat een laptop beter past in een kleinere- of grotere laptoptas van Sleevy.

Het model 17,3″ laptoptassen schoudertassen bevat een groot hoofdcompartiment met voorvak, waarbij beide een stevige ritssluiting bevatten. De 17,3 inch laptoptas is gefabriceerd van het materiaal canvas, dit is een stevig materiaal dat ook waterafstotend is. Het hoofdcompartiment bevat een apart laptopvak dat beschermd is met foam materiaal zodat uw laptop goed beschermd is. Daarnaast zijn er diverse accessoiresvakken te vinden voor kleine spullen zoals sleutels, pennen etc. Deze 17 inch laptoptassen zijn op diverse manieren te dragen, namelijk door middel van een comfortabele schouderband en handvatten. Hierdoor kunt u de laptoptas altijd op de gewenste wijze vervoeren.

Sleevy webshop

Bij Sleevy wordt uw bestelling gratis opgestuurd binnen 24 uur. Dus bent u opzoek naar een leuke 17 inch laptoptas voor uw laptop dan kunt u een kijkje nemen in de webshop van Sleevy.

Meer lezen over handgeschilderde schilderijen, lees dan snel dit artikel.