15,6 inch laptoptassen

Onderstaande tassen zijn voorzien van een 15 inch of 15,6 inch laptopvak, zodat je je laptop veilig in je tas opbergt. Het laptopvak beschermt je apparaat tegen krassen en stoten. Ook bieden de meeste tassen daarnaast genoeg ruimte voor je documenten en accessoires. Ook is er in de meeste tassen genoeg ruimte voor je boeken of documenten. Zo neem je jouw laptop overal mee naar toe met het vertrouwde gevoel dat jouw 15 of 15,6 inch laptop niet beschadigt. Een 15 inch laptoptas is een gemiddelde maat laptoptas. Laptops zijn er immer van 10 inch tot en met 17 inch. Door gericht een laptoptas met de juiste afmetingen te kopen, past de laptop goed in het gewatteerde laptop vak waardoor je deze makkelijk en veilig met je meedraagt.

En de kleur? Te veel om op te noemen. De meeste tassen in leer zijn er in zwart en bruintinten. Maar wat dacht je van een tas in diepblauw of juist okergeel? Ooit wel eens een roze exemplaar overwogen? Ze zijn er allemaal. We noemen een rode rugzak van canvas met riempjes of een amberkleurige leren laptoptas die je in de hand met je meedraagt, met een extra vak voorop en een ritssluiting. Wat dacht je van een grijs-witte rugtas met een rolltop sluiting of een uniek design: de dokterstas van weleer van een hoge kwaliteit leer, en voorzien van een modern laptop vak. 

De 15,6″ laptoptassen bevatten een groot hoofdcompartiment met voorvak, waarbij beide een stevige ritssluiting bevatten. De 15,6 inch laptoptas is gefabriceerd van het materiaal canvas, dit is een stevig materiaal dat ook waterafstotend is. Het hoofdcompartiment bevat een apart laptopvak dat beschermd is met foam materiaal zodat uw laptop goed beschermd is. Daarnaast zijn er diverse accessoiresvakken te vinden voor kleine spullen zoals sleutels, pennen etc. Deze 15,6 inch laptoptassen zijn op diverse manieren te dragen, namelijk door middel van een comfortabele schouderband en handvatten. Hierdoor kunt u de laptoptas altijd op de gewenste wijze vervoeren.